Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Päijät-Häme

Väkivaltainen juhannusyö Päijät-Hämeessä

Useat pahoinpitelyt työllistivät poliisia Päijät-Hämeessa juhannuksen aattoiltana ja juhannuspäivää edeltävänä yönä. Vuonna 1981 syntynyt mies hyökkäsi Lahden Pikku-Veskulla illalla kymmenen aikaan ennalta arvaamatta kahden 90-luvulla syntyneen pojan päälle. Hän löi toista poikaa päähän nuntsa-nimisellä lyömäaseella ja toista poikaa hän hakkasi paljain käsin päähän. Lyömäaseesta saanut mies loukkaantui ja sai ruhjeita päähän. Uhrit eivät tunteneet miestä entuudestään eivätkä he puhuneet miehen kanssa ennen hyökkäystä.

Poliisit löysivät hakkaajan tuntomerkkien avulla Kariniemenkadulta. Asiasta tehtiin rikosilmoitus.

Häiriintyneesti käyttäytyi myös 90-luvulla syntynyt mies, joka hyökkäsi kahden nuoremman pojan päälle Lahden keskustassa Lanun aukiolla yöllä yhden aikaan. Hänkin hyökkäsi yllättäen poikien kimppuun, ja potki ja hakkasi heitä paljain nyrkein. Uhreille tuli vammoja kasvoihin. Poliisi sai iskijän kiinni Sokoksen lähellä. Hänet vietiin poliisilaitokselle.

Lisäksi väkivaltaisia välienselvittelyjä tapahtui 90-luvulla syntyneiden poikien välillä Renkomäessä aattoiltana ennen yhtätoista ja Nastolassa iltayhdeksän jälkeen. Renkomäessä poikaporukoiden välille muodostui riita, ja tilanne kärjistyi niin, että yksi poika jahtasi riidan toista osapuolta taittoveitsellä. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut, ja poliisit saivat veitsellä jahdanneen pojan kiinni. Nastolassa niin ikään poikaporukassa muodostui riita, ja yksi poika hyökkäsi paljain nyrkein toisen kimppuun aiheuttaen hänelle vammoja kasvoihin.

Orimattilasssa vuonna -74 syntynyt mies hyökkäsi kahden 90-luvulla syntyneen pojan päälle Palojoentiellä yöllä kahden aikaan. Hän hakkasi poikia aiheuttaen heille vammoja kasvoihin. Poliisi otti hyökkääjän ja hänen seurassaan olleen putkaan. Myös tässä tapauksessa toiselle uhreista tuli selviä vammoja kasvoihin.

Kaikki uhrit hakeutuivat hoitoon omin avuin eikä tapahtumapaikoille tilattu ambulansseja.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa maksutta!

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi
Ei kommentteja

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X