Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Kulttuuri ja viihde

Illallisella tunteet nousevat pintaan - mäkikotka Ahonen taiteili samalla trapetsilla kuin Jantunen

TV5:n Mertaranta ja legendat -sarjan neljännen jakson isäntä, entinen huippujääkiekkoilija ja päihderiippuvuuteen sairastunut Marko Jantunen kertaa yhteisellä illalliselle elämänsä raskaimpia vaiheita muille legendoille.

Kyyneliltä ei vältytä. Raskaimmat tarinat liittyvät perheeseen ja siihen, kun Jantunen ei ollut kahteen vuoteen tekemisissä omien poikiensa kanssa. Päihteet olivat ottaneet yliotteen entisestä kiekkotähdestä.

Syyskuun 14. päivä vuonna 2015 Jantusen elämässä tapahtui muutos, kun mies ohjattiin hoitoon Avominne-päihdeklinikalla. Hauta olisi kutsunut, mikäli reilusti päälle toistakymmentä vuotta jatkunutta päihderiippuvuutta ei olisi otettu hallintaan.

- Minulla on ollut paljon tuttuja samassa tilanteessa kuin Marko, mutta valitettavasti he eivät ole selvinneet hengissä, toteaa vapaaottelija Makwan Amirkhani vakava ilme kasvoillaan.

- Suurinta voittoaan ”Jarna” käy läpi juuri tällä hetkellä. Taiteilin jossain vaiheessa sillä samalla trapetsilla. Perheen tuella lipsahdin sinne paremmalle puolelle vähän aikaisemmin kuin Marko. Siitä olen kiitollinen, sanoo Lahden MM-kisoihin valmistautuva mäkihyppääjä Janne Ahonen.

Mertaranta ja legendat TV5-kanavalla tiistaina kello 21.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@radiovoima.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa maksutta!

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (2)
Kalle Tusina

Hyvähän se on, että tämä tappelusankari Makwan Amirkhani on selvinnyt Iranista pakolaisleirin kautta Suomeen ja selvinnyt elämästä täälläkin. Hän on luonut itsestään hyvin positiivisen julkisuuskuvan, esiintyy mm. jonkinlaisena Sokoksen brändilähettiläänä. Yhden hölmöilynsä hän saisi kuitenkin julkisesti selvittää. Esiintyi nimittäin 2015 Tshetshenian ns. presidentin Kadyrovin propagandakuvissa käsissään kalshnikov-rynnäkkökivääri ja kirves. Mitä mahtoi näillä Suomessakin julkaistuilla kuvilla viestittää?

Kalle Tusina

Hyvä pohja on kaikilla tiedossa. Venäjä luopuu Krimin alueen miehityksestä ja lopettaa sotimisen Itä-Ukrainassa.

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X