Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Mertaranta ja legendat: Marko Jantusen päivä starttaa hartaissa tunnelmissa

TV5-kanavalla tänä iltana nähtävässä Mertaranta ja legendat -jaksossa vietetään lahtelaisen jääkiekkoilija Marko Jantusen päivää.

Ennen aamupalaa ”Jarna” järjestää legendoille omiin päivärutiineihinsa kuuluvan aamuhartauden. Päihderiippuvuutta sairastava Jantunen pohjustaa rauhoittumishetkeä kertomalla omasta sairaudestaan ja sen vaiheista.

- Haluan avata teille mun päivärutiinin. Se alkaa tällaisella musiikilla. Jokainen voi vähän hiljentyä ja miettiä omassa elämässään joitain hyviä tai huonoja asioita. Vaikka seuraavaa matsia tai jotain kivaa tyttöä, neuvoo Jantunen ennen kuin kaiuttimista alkaa soida Antonio Vivaldin Neljän vuodenajan Kevät-viulukonsertto.

Hartauden päätteeksi päivän isäntä pyytää läsnäolijoita miettimään asioita, mistä he ovat kiitollisia ja mitä katuvat sekä mitä he haluaisivat sanoa kaikkein rakkaimmille läheisilleen.

- Tämä päivä on sillä tavalla koskettava ja tunteellinen varmaan kaikille, että tämä ei ole näistä ehkä se iloisin ja positiivisin päivä, mutta todella mieleenpainuva ja jollain tavalla ainakin minulle vastauksia antava, sanoo SM-liigassa Jantusen joukkuekaverina KalPassa kaudella 1992-93 kiekkoillut Sami Kapanen.

Mertaranta ja legendat TV5-kanavalla tiistaina kello 21.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@radiovoima.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi on väliaikaisesti pois käytöstä.

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X