Kulttuuri ja viihde

Turkulaispojan sinkusta nettihitti, katso miksi!

Vasta 13-vuotias Robin Packalen on jo kokenut musiikkimies. Kuvalähde: Robinpackalen.com

Vasta 13-vuotiaan turkulaisen Robin Packalenin julkaisema single Frontside Ollie on kerännyt Youtubessa jo yli miljoona katsojaa. Biisi nousi hetkessä myös Suomen ladatuimpien kappaleiden kärkeen iTunes-musiikkipalvelussa.

Kappale on saanut myös kielteistä palautetta, mutta Robinia se ei haittaa. Hän vain iloitsee katsojamääristä ja faneista Facebook-sivullaan.

Levy-yhtiö: "Suomen Justin Bieber"

Nuoresta iästään huolimatta Robin on laulanut paljon elämänsä aikana. Vuonna 2008 hän voitti lasten ja nuorten valtakunnallisen StaraSkaban. Seuraava vuonna Robin nähtiin Moskovassa edustamassa Suomea Wave Junior -laulukilpailussa, jota seurasi yli 100 miljoonaa katsojaa. Myöhemmin hän alkoi levyttää Universal Music -levy-yhtiölle.

Yhtiö kuvailee nuorta tähteä Suomen Justin Bieberiksi. Robin kertoi YleX:n haastattelussa tykkäävänsä Justinin musiikista, mutta haluavansa olla vain Robin, eikä Bieber. Hänen unelmansa olisi laulaa ammatikseen. Robin julkaisee 22. helmikuuta esikoisalbuminsa Koodi, joka on jo ennakkotilattavissa.

Teemu Virtanen

Haluatko lukea koko artikkelin?
Hanki lukuoikeus ESS:n koko verkkosisältöön

Kirjaudu tästä

ESS - joka hetki läheltäsi.

Ota käyttöösi ylivoimaisesti paras sisältöpaketti Lahden alueen uutisista, ilmiöistä ja tapahtumista. Tilaajana voit olla varma että pysyt ajan tasalla kaikesta, mitä ympärillä tapahtuu.

Mitä saan tilaajana?

  • Kaikki ESS.fi-sivuston sisällöt
  • Kaikki paperilehden sisällöt
  • Pääsyn sisältöihin kaikilla laitteilla, mistä ja milloin tahansa
Kirjaudu sisään tästä
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.
Kommentointi
Tunti Päivä Viikko Kuukausi
Näytä lisää

Lue seuraavaksi X