Turkulaispojan sinkusta nettihitti, katso miksi!

Kulttuuri ja viihde
Vasta 13-vuotias Robin Packalen on jo kokenut musiikkimies. Kuvalähde: Robinpackalen.com

Vasta 13-vuotiaan turkulaisen Robin Packalenin julkaisema single Frontside Ollie on kerännyt Youtubessa jo yli miljoona katsojaa. Biisi nousi hetkessä myös Suomen ladatuimpien kappaleiden kärkeen iTunes-musiikkipalvelussa.

Kappale on saanut myös kielteistä palautetta, mutta Robinia se ei haittaa. Hän vain iloitsee katsojamääristä ja faneista Facebook-sivullaan.

Levy-yhtiö: "Suomen Justin Bieber"

Nuoresta iästään huolimatta Robin on laulanut paljon elämänsä aikana. Vuonna 2008 hän voitti lasten ja nuorten valtakunnallisen StaraSkaban. Seuraava vuonna Robin nähtiin Moskovassa edustamassa Suomea Wave Junior -laulukilpailussa, jota seurasi yli 100 miljoonaa katsojaa. Myöhemmin hän alkoi levyttää Universal Music -levy-yhtiölle.

Yhtiö kuvailee nuorta tähteä Suomen Justin Bieberiksi. Robin kertoi YleX:n haastattelussa tykkäävänsä Justinin musiikista, mutta haluavansa olla vain Robin, eikä Bieber. Hänen unelmansa olisi laulaa ammatikseen. Robin julkaisee 22. helmikuuta esikoisalbuminsa Koodi, joka on jo ennakkotilattavissa.

ESS.fi
  • Teemu Virtanen

Kommentointi