Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Kulttuuri ja viihde

The Baseballs villitsi yleisönsä Ankkarockissa

Saksalainen The Baseballs villitsi suurimmaksi osaksi naisista koostuvan yleisönsä vauhdikkaalla esityksellään viikonlopun Ankkarockissa. Yhtyeen jäsenet kertoivat, että kyseinen keikka tulee olemaan viimeinen Suomen keikka tänä vuonna, mutta lupasivat yleisölle tulevansa takaisin heti ensi vuonna.

Lahja suomalaisille faneille

Miehet kertoivat olevansa kiitollisia suomalaisille faneilleen menestyksestään Suomessa. Kiitollisuudesta kielii myös yhtyeen tekemä coveribiisi Last in line, jonka alkuperäinen esittäjä on Nylon Beat. Yhtye ryhtyi aktiivisesti etsimään suomalaista hittikappaletta, jonka kaikki suomalaiset tietäisivät. Digger, Sam ja Basti myöntävät, odottaneensa jotakin paljon melankolisempaa musiikkia, mutta yllättyivät positiivisesti Nylon Beatin Viimeinen-kappaleen kepeästä meiningistä.

- Oli tietysti hiukan vaikeaa tehdä tanssikappaleesta tanssikappale, mutta suomalainen festarikansa on ottanut tämän lahjan kiitollisuudella vastaan. On hienoa kuulla heidän osaavan kaikki sanat ulkoa keikoillamme, kertoo Digger.

Tarina alkoi treenikämpältä

The Baseballsin tarina alkoi neljä vuotta sitten Berliinissä heavy metalli -bändien suosimalla treenikämpällä. Sam kertoo, että oli hauska yhteensattuma tavata treenikämpän kahvihuoneessa kaksi hyvin samannäköisesti laittautunutta ja pukeutunutta tyyppiä.

- Löysimme tietysti heti paljon yhteisiä keskustelun aiheita, joista musiikki kantoi muidenkin ylitse.

Yhdysvallat saavat vielä odottaa

Bändi suhtautuu menestykseensä hyvin nöyrästi ja ovat vieläkin hieman ymmällään suosiostaan Euroopassa.

Haluamme nauttia tästä hetkestä, sillä tällä hetkellä kaikki on vielä uutta ja jännittävää. Aika ei ole vielä kypsä Yhdyvalloille, Sam toteaa.

Lopuksi miehet innostuivat puhumaan suomea ja kuuluttivat keikkansa alussa kovaan ääneen suomalaisille faneilleen "Me rakastamme teitä!"

Rebeca Romero

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa maksutta!

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi
Ei kommentteja

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X