Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Kotimaa

Poliisin lupapalvelut pian evakkoon Lahdessa, uusi osoite kaukana keskustasta

Hämeen poliisi avaa väliaikaisen lupapalvelupisteensä Jussilankatu 4:ssä Lahdessa lokakuun 23. päivä. Lupapalveluiden muutto liittyy pääpoliisiaseman sisäilmaongelmiin. Toimintoja siirretään väistötiloihin ennen uuden Hennalan pääpoliisiaseman käyttöönottoa.

Muutto sulkee Lahden pääpoliisiaseman lupapalvelut 18.-20.10. väliseksi ajaksi. Lähin asiakaspalvelupiste on Heinolan poliisiasema. Se palvelee muuttopäivinä poikkeuksellisesti kello 8-16.15 asiakkaita, joiden asia on kiireellinen tai hakemus on saatava vireille juuri noina päivinä.

Muutoin Heinolan poliisiasema palvelee vain ajanvarauksella kello 9-16.15.

Jos asiakkaan on jätettävä muuttopäivinä kiireellinen pikapassihakemus, asiointi tapahtuu Lahdessa Salininkadulla poliisitalon neuvonnassa. Myös ajokorttien palautukset hoidetaan vielä muuttopäivinä Salininkadulla.

Lue myös: Uusi poliisitalo harjakorkeudessa - Hennalan Leijona alkaa ärjyä vasta ensi vuoden keväällä
 

Jussilankadulla hoituvat kaikki lupapalveluiden asiakaskäynnit lukuun ottamatta asetarkastuksia, jotka tehdään ajanvarauksella Salininkadulla. Jussilankadulle varataan aika poliisin sähköisen asioinnin kautta. Ilman ajanvarausta voi asioida vain kello 9-14.

Kirjeitse kutsuttavien lupapalveluasiakkaiden on varmistettava kutsusta, onko aika varattu Jussilankadulle vai Salininkadulle.

Rikosilmoitusten vastaanotto ja löytötavaratoiminta muuttavat myöhemmin Salininkadulla maistraatilta vapautuviin tiloihin poliisitalon kolmanteen kerrokseen. Kuulustelut hoidetaan jatkossakin Salininkadulla. Myös poliisivankila jatkaa nykyisissä tiloissa.

Kari Anttinen
kari.anttinen@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (1)
digijussi

Tarkottaa sitä, että passihakemus julkisilla kyydeillä naapurikunnasta tulee viemään päivän, tai toisenkin jos julkiset ei ole aikataulussa - noihinhan kai pitää olla aika varattuna ... Vaikka ei olisikaan niin maksaa kymmeniä euroja palvelumaksua tälläsestä kyykyttämisestä ... ja taida poliisia näkyä jatkossa sitäkään vähää kaupukien ulkopuolella. Jos menemme edes Kärkkäiselle ostoksille siihen tien toiselle puolelle autollakaan niin ei siitä reisusta alle 4 tunnin selviä .. Lisäksi tuo sijainti on aika ahtaalla väylällä .. Tuli aikonaan entisessä Motonetissä asioitua siinä vieressä - ei sinne mitää kansanvirtaa mahdu .. On vähän niinkuin 90 luvun työkkärien idea, rakennetaan palvelu kauppojen keskelle että saadaan matkalla tuhkatkin pesästä.

Luetuimmat juuri nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X