Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Näin syntyy lahtelaisgrillin suosittu Sydänkohtaus - grilliesimies paljastaa reseptin videolla

- Ihminen tarvitsee proteiineja ja hyviä rasvoja. Sanooko joku, että pekonin rasva ei ole hyvää? Natriumkin on elimistölle tärkeää, huomauttaa Lahden Torigrillin grilliesimies Tiina Äijälä suolaa sirotellessaan.

Hän jutustelee leppoisasti valmistaessaan grillin suursuosioon ponnahtanutta uutuusannosta.

Sydänkohtaus eli tuttavallisemmin Sydäri pitää sisällään kilon ranskalaisia, kaksi lihaisaa grillimakkaraa, 200 grammaa kebabia, kolme kananmunaa, kuusi siivua pekonia, mausteita ja majoneesia. Kaikki tämä pizzalaatikkoon pakattuna.

Annokselle kertyy painoa mausteista riippuen 1 700-1 800 grammaa. Tiina Äijälän laskelmien mukaan kaloreja siinä on noin 7 000.

Jättimätölle on selvästi tilausta, se kävi ilmi, kun Äijälä jakoi annoksesta kuvan Torigrillin Facebook-sivulla viime perjantaina.

Leila Mehto
leila.mehto@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi on väliaikaisesti pois käytöstä.

Luetuimmat juuri nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X