Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Kotimaa

Näin syntyy lahtelaisgrillin suosittu Sydänkohtaus - grilliesimies paljastaa reseptin videolla

- Ihminen tarvitsee proteiineja ja hyviä rasvoja. Sanooko joku, että pekonin rasva ei ole hyvää? Natriumkin on elimistölle tärkeää, huomauttaa Lahden Torigrillin grilliesimies Tiina Äijälä suolaa sirotellessaan.

Hän jutustelee leppoisasti valmistaessaan grillin suursuosioon ponnahtanutta uutuusannosta.

Sydänkohtaus eli tuttavallisemmin Sydäri pitää sisällään kilon ranskalaisia, kaksi lihaisaa grillimakkaraa, 200 grammaa kebabia, kolme kananmunaa, kuusi siivua pekonia, mausteita ja majoneesia. Kaikki tämä pizzalaatikkoon pakattuna.

Annokselle kertyy painoa mausteista riippuen 1 700-1 800 grammaa. Tiina Äijälän laskelmien mukaan kaloreja siinä on noin 7 000.

Jättimätölle on selvästi tilausta, se kävi ilmi, kun Äijälä jakoi annoksesta kuvan Torigrillin Facebook-sivulla viime perjantaina.

Leila Mehto
leila.mehto@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (14)
L.Ahti

Ei kyllä houkuttele syömään toi annos, sori vaan, vaik makkaraa tuleekin syötyä niin toi on liian sekasotkunen.

Kokkmimies

sit mietitään liikalihavuuden ja diabeteksen syitä. annoksessa ei ole mitään hyvää täynnä rasvaa kolesterolia ja suolaa. olisi edes salaattia tai jotain vihannesta.

Minä myös

Toi on grilliruokaa, se kuuluukin olla epäterveellistä...

Luetuimmat juuri nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X