Kotimaa

Karjalainen: Väyrysen Kansalaispuolueelta puuttuu enää satoja nimiä

Paavo Väyrynen julkisti uusimman Kukahan nämäkin sotkut selvittää? -kirjansa perjantaina. Kuva: Lehtikuva/Markku Ulander

Lauantaina Joensuussa vieraillut europarlamentaarikko Paavo Väyrynen (kesk.) hakee yhä kannattajia uutta eurosta eroon haluavaa Kansalaispuoluettaan varten, kirjoittaa Karjalainen.

Puoluerekisteriin Väyrysen uusi Kansalaispuolue ei ole vielä voinut hakea, sillä vaadittavat 5  000 ääntä eivät ole vielä koossa

–  Tänä viikonloppuna on tullut kannattajakortteja runsaasti lisää ja vain muutama sata nimeä puuttuu. Vajaus on pieni. Tavoite tulee täyteen tämän ja ensi viikonlopun aikana, Väyrynen luottaa.

Seuraavissa vaaleissa Väyrynen tullaan näkemään Kansalaispuolueen jäsenehdokkaana.

–  Olen luvannut myös, että olen pääministeriehdokkaana.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa maksutta!

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (7)
Calmari

Väyrynen hakkaa persujen eu-puheet, aina mennen tullen ja on piikki kepun lihassa.

kuningasjätkä

Kylläpä juu hakkaahan Paavon puheet persujen puheet, mutta tekoja ei juurikaan ole näyttää, joten kyllähän niitä puheita on helppo puhua, kun ei tarvitse tehdä mitään. Paavon takki kääntyy siinä missä Persujenkin ja vielä tiuhempaan tahtiin...

SAKARI SORMUNEN

Edes puheita ei hakkaa Calmari ja kuningasjätkä, teoista puhumattakaan ja marginaalisella kannatuksella ei kovin paljon tehdä, jää puheen tasolle. Maassa on kriittisin pakolaispolitiikka päällä kautta aikojen ja se on Perussuomalaisen puolueen ansiota. Työministeri ( Ps. ) tekee hartiavoimin töitä ( opposition räkyttäessä siitäkin ) että vaikealle työllisyystilanteelle voitaisiin tehdä jotain.

palomies

Ministeri Lindström(Ps.) yrittää hartiavoimin nöyryyttää työttömiä. Nyt Lindströmin viimeisin tavoite on saada pitkäaikaistyöttömät talkootöihin. Eliitti kiittää ilmaisesta työvoimasta ja uusi köyhälistö on luotu persujen toimesta. Siinä sitä on kehumista, kun päälle lisätään maailmanennätys takinkäännössä niin hyvä.... Onneksi marginaalisella takiais-kannatuksella toimivat persut pääsevät pian takaisin oppositioon räksyttämään, eli tekemään sitä mitä parhaiten osaavat, lepakon räjähtely tutkimusten ja oikeudessa istumisen ohessa.

kuningasjätkä

Se on vaan sikäli kenkku juttu Paavon kannalta, että pääministeriä ei valita äänestämällä. Sen pestin saa automaattisesti suurimman puolueen puheenjohtaja. Ja jos Paavo-puolueelta puuttuu satoja kannattajia, niin tiukkaapa taitaa tehdä että puolue siitä kasvaa. Hei! Siis onko suomessa vielä paljonkin niitä jotka ottavat tämän pellen puheet tosissaan? Musta tuntuu että jokunen sääliääni saattaa Paavolle ja Paavo-puolueelle tullakin, mutta eiköhän tuon ääliön paikka olisi jo ukkokodissa letkuruokinnassa?

Tunti Päivä Viikko Kuukausi
Näytä lisää

Lue seuraavaksi X