Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Kotimaa

Kosken sissit rekrytoi "vahvoja miehiä joilla on taisteluosaamista" - katupartio aikoo turvata aikuisten naisten iltajuoksuja

Talkoopohjalta toimivan turvapartion jäsenet aikovat liikkua tunnistamattomina, siviilivaatteissa. Kuva: Colourbox.com

Hämeenkoskella aloittaa ensi maanantaina toimintansa turvapartio, kertoo Kosken sissit -niminen ryhmä tiedotteessaan. Ryhmä aikoo turvata paitsi lasten ja nuorten koulumatkoja, myös aikuisten naisten iltajuoksuja.

Lisäksi vanhusten turvallinen liikkuminen aiotaan taata kylän keskustan alueella.

Kosken sissit perustelee toimintaansa turvapaikanhakijoiden aiheuttamalla uhkalla. Partion nimettömien taustahenkilöiden mukaan "uhka tulee Lammin suunnalta eikä (Lahden) Hennalasta, koska se sijaitsee niin kaukana". Valvonta aiotaankin ulottaa Lammille saakka.

Talkoopohjalta toimiva turvapartio aikoo liikkua kylillä siviilivaatteissa. Näin se aikoo sivuuttaa "viranomaisten mahdollisen vainon". Samasta syystä partion jäsenten nimiä ei anneta julkisuuteen eikä toimintaa rekisteröidä.

Jäseneksi Kosken sissit kertoo ottavansa vain vahvoja miehiä, joilla on taisteluosaamista ja kokemusta itsepuolustuksesta.

Kosken sissit kertoi alkavasta toiminnastaan Etelä-Suomen Sanomille nimettömässä, postitse tulleessa tiedotteessa. Mukana ei ollut yhteystietoja. Partiointia perustellaan maan hallituksen kyvyttömyydellä taata kansalaisten turvallisuus.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (115)
päättämisen keveys

Kylläpä tuntuu turvalliselta nyt Koskella. Siviilivaatteissa eikä kerrota henkilöllisyyttä. Mistä voi tietää mitä nämä tyypit haluavat oikeasti 'turvatessaan' lapsia ja naisia? Näillä sakeilla muualla väkivaltarikostaustaa. Mistä tiedän, ettei täälläkin, kun emme tiedä ketkä toimivat.

Iso S

Olisiko parempi että kantasuomalaiset ei ota asiakseen turvata ympäristöään ?, kysy vaikka siltä Kempeleessä uhriksi joutuneelta että onko väärin jos haluaa turvata naisten ja lasten liikkumista.

VALOT PÄÄLLE

Jep, juoksevan naisen perässä juokseminen "turvaamistarkoituksessa" ei ole yhdenkään juoksua harrastavan naisen toive. Se on ainoastaan pelottavaa jos kyseessä on tuntematon mies, tai vähintäänkin creepyä, vaikka juoksijan tuntisikin. Jos juoksemaan haluaa turvaa, pyydetään oma ystävä mukaan. Ei mitään huppupäistä tuntematonta miestä juoksemaan (läähättämään) 10m perässä pimeillä kujilla.

Kuvottavaa toimintaa.

Luetuimmat juuri nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X