Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Kotimaa

Nuotio vastaanottokeskuksen lattialla? - "Valitettavinta on että jotkut jopa uskovat näitä"

Markku Heikkilä haluaisi panna stopin väärillä tiedoille. Ainakin ne siivotaan vastaanottokeskuksen Facebook-sivulta. Kuva: Elena Liseytseva

Lahden Hennalan vastaanottokeskuksen johtaja Markku Heikkilä ampui tiistaina alas tiedon, jonka mukaan vastaanottokeskuksessa olisi ollut sähkökatko, jonka aikana asukkaat olisivat sytyttäneet nuotion keskuksen sisätiloihin.

Tieto oli linkitetty vastaanottokeskuksen Facebook-sivulla tammikuun alussa julkaistuun päivitykseen. Se oli alunperin julkaistu Uutismaailma-nettijulkaisussa.

- Lahden vastaanottokeskuksessa Hennalassa ei meidän eikä Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen tietojen mukaan ole "uutisoitua" tapahtumaa koskaan tapahtunut. Keskuksemme sähköt eivät ole "uutisessa" kuvatusti olleet kertaakaan poikki koko toimintamme aikana, kerrottiin vastaanottokeskuksen Facebook-sivulla myöhemmin.

Päivityksessä harmiteltiin sitä, että "tällainen uutisointi ylittää julkaisukynnyksen erityisesti vaihtoehtomedioissa, joissa ei toteuteta mitään lähdekritiikkiä".

Hennalassa päätellään sananvapauden toteuttamisen lähteneen osalla suomalaisista viime aikoina käsistä. Vastaanottokeskuksen Facebook-sivun keskusteluketjujen järjestelmällistä moderointia aiotaan jatkaa, kertoo keskus sivullaan.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (24)
VALOT PÄÄLLE

Ja medianlukutaidottomat "kriitikot" uskovat ja jakavat näitä valheita silmät kiiluen. Valheita, joiden ainoa päämäärä on aiheuttaa epävakautta Suomessa omien kansalaisten ja viranomaisten välille.

Kun tuntematon henkilö netissä väittää, että poliisi salailee asioita, ja poliisi samaan väsyneenä toteaa ettei mitään ole edes tapahtunut, niin normaali kansalainen uskoo Suomen poliisia. Idiootti uskoo tuntematonta juorua netistä.

Setämies

Ja sitten on niitä sinisilmäisiä hölmöjä, joiden mielestä kaikki negatiivinen uutisointi turvapaikanhakijoista on keksittyä tai vähintäänkin liioiteltua. Suljetaan vain silmät ja uskotellaan itselle, että mitään väitettyä ei ole tapahtunut. Onhan se tietysti ikävää kun #unelma ei toteudu ihan sellaisena kuin sen kuvitteli tapahtuvan. Mutta joskus totuus sattuu.

L.Ahti

Eihän Hennalassa koskaan mitään tapahdu?

Luetuimmat juuri nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X