Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Kotimaa

Mitä ihmettä tekee iso kontti Aleksilla?

Älykontista voi noutaa tavaroita ympäri vuorokauden. Kontti kököttää Aleksanterinkadulla Lahdessa kesäkuun loppuun saakka. Kuva: Katja Luoma

Lanun aukion tuntumaan Aleksanterinkadulle tupsahti tiistaina iltapäivällä kontti, jonka on tarkoitus kököttää siinä kesäkuun loppuun saakka.

- Se ei ole mikä tahansa kontti, vaan älykontti, jota käytetään kivijalkakaupan asiakaskuljetuksiin, selitti markkinointipäällikkö Henni Ahvenlampi uteliaille kaupunkilaisille. Älykontin on kehittänyt Ahvenlammen edustama CoReorient Oy, joka tuottaa myös tavarakimppakyytipalvelu PiggyBaggyä.

- Maailma muuttuu. Ei voi odottaa, että kaikki asiakkaat tulisivat Benjamin Maatilatorille Kausalaan, vaan meidän on toimitettava tuotteet heille kätevällä tavalla, sanoi kokeilussa mukana oleva yrittäjä Ismo Eerola.

Puuhan aloitti tiistaina seitsemän yritystä, ja mukaan voi ilmoittautua vielä muutama yritys lisää.

Älykontti on tuotteiden nouto- ja toimituspiste, jossa voi asioida myös liikkeiden olleessa suljettuna. Kokeilun aikana lahtelaiset voivat lisäksi hyödyntää PiggyBaggyn tavarakimppakyytiä ostosten kotiinkuljetuksissa.

Hanna Leppänen
hanna.leppanen@mediataloesa.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (4)
Pitsitien Wanha

Sanos muuta!!! Nyt on tuhannen taalan paikka kaikilla, jotka haluavat saada myynti/bisnespaikan torin laitaan. Avaus on tehty ja kaupungin on oltava tasapuolinen kaikkia veronmaksajiaan kohtaan. Anomuksia sisään vaan niin saadaan esimerkiksi Pekingin katukeittiöiden mallinen iltatapahtuma turisteja pyydystämään. Kertokaa nyt kuitenkin ensin kaupungille, mitä se - siellä maakuntien erikoisuuksia esittelevä - hieno homma on ja miten toimii. Eivät ne siitä tiedä mitään. Skorpioonit, kullankeltaiset mehevät sontiaiset ja grillatut koirankyljet arvoonsa! Se on tulevaisuutta se.

P.K.

Jotain turhaa roinaa täytyy näköjään väkisin koittaa työntää ajoväylät täyteen, että tuo aleksin yksisuuntaistaminen saatais jonkun silmissä näyttämään hyvältä ratkaisulta... Kuvastakin jo näkee millainen tungos tuolla on, niin eihän tuolla autot mahtuisi millään liikkumaan väenpaljouden keskellä! Upean eläväinen keskusta vihreine laatikkoineen ja kukkalaareineen.

Pessi Misti

Kaunis on rakennelma, mukava nähdä että tyyli säilyy ja linja pitää. Näin se keskusta kaunistuu ja viihtyisyys lisääntyy....? Vai eikö sittenkään?

Luetuimmat juuri nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X