Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Kotimaa

"Huikea äijä" on vuoden positiivisin lahtelainen

Lasse Kantola on vuoden positiivisin lahtelainen. Kuva: ESS

Vuoden positiivisin lahtelainen on jälleen valittu. Hän on diakonialaitoksen lehtori, draamapedagogi Lasse Kantola. Vuoden positiivisimman lahtelaisen tunnustus jaettiin nyt yhdeksättä kertaa.

Lasse Kantola on lahtelainen kulttuuripersoona, joka on vaikuttanut kaupungin taide- ja kulttuurielämässä koko ikänsä. Hän on tehnyt merkittävän työn kouluttajana, lasten ja nuorten vapaaehtoistyössä sekä taiteilijana. Hän on vaikuttanut myös monen opettamansa ja ohjaamansa nuoren urakehitykseen.

Kantola opettaa tällä hetkellä lastenohjaaja- ja lähihoitajaopiskelijoita Lahden diakonialaitoksella, jossa opiskelijat valmistavat omia produktioita eri teemoilla.

Kantola vierailee esiintyjineen paljon myös esimerkiksi päiväkodeissa ja sairaaloissa. Hän ei kouluta näyttelijöitä vaan joukkuepelin hallitsevia ihmisiä, jotka osaavat puhua ja kuunnella ja viedä luovia menetelmiä mukanaan työhönsä.

Kantolan tuntevat ihmiset kuvailevat häntä monin sanoin: hän on kävelevä kulttuuriteko ja hän ajattelee muita ihmisiä. Hän on aina positiivinen, hyväntuulinen, hymyilevä ja ajattelevainen ihminen ja haluaa auttaa kaikessa missä voi. Hän on kannustava, innostava, rohkaiseva ja räiskyvä tsemppari. Kantola on täynnä positiivista energiaa ja levittää positiivista asennetta myös ympärilleen saaden ihmiset hyvälle tuulelle. Lyhyesti sanottuna hän on jokaisen aurinkoisen ja ulospäin suuntautuneen ihmisen esimerkki ja huikea äijä!"

Salla Natunen on arjen sankari

Arjen sankari -palkinnon raati päätti jakaa Salla Natuselle, joka opiskelee toista vuottaan Salpausselän lukiossa. Sallaa kuvataan energiseksi, avoimeksi ja iloiseksi, joka lähtee aina täysillä mukaan ja tekee kovasti töitä tärkeinä pitämiensä asioiden eteen. Salla nousi julkisuuteen viime talvena tehdessään työtä Hennalan varuskunnan pelastamiseksi. Hän on ollut vapaaehtoistyössä sotilaskodissa. Muutenkin vapaaehtoisuus on lähellä Sallan sydäntä: hän valmentaa jo viidettä kautta Lahden Kiekko-Reippaan luistelukoulussa ja on ollut toimitsijana lukuisissa kansainvälisissä urheilukilpailuissa.

Salla haluaa elää joka päivä täysillä ja tarttua eteen tuleviin tilaisuuksiin. Positiivisuus ja tyytyväisyys henkivät kaikissa hänen toimissaan. Natunen on vasta 17-vuotias, ja raadin mukaan hän on toiminnallaan ja asenteellaan mahtava esimerkki niin nuorille kuin vanhemmillekin.

Positiivisimman lahtelaisen ja Arjen sankarin valinnan tekivät Lahden Nuorkauppakamari ry ja Positiivarit oy yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa maksutta!

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi
Ei kommentteja

Luetuimmat juuri nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X