Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Kotimaa

Kolme miestä raiskasi ja pahoinpiteli naisen

Poliisi pyytää havaintoja viime lauantaina Helsingissä Vuosaaren-Laajasalon alueella tapahtuneesta törkeästä raiskauksesta.

Nainen oli noussut vanhan valkoisen pakettiauton kyytiin bussipysäkiltä Vuosaaren Aurinkolahdesta kello 2.00-3.00 välisenä aikana. Tuntia myöhemmin nainen oli jätetty kyydistä Puotilaan Klaavuntielle. Kolme autossa ollut miestä oli vuorollaan ollut yhdynnässä naisen kanssa. Miehet tekivät naiselle väkivaltaa muun muassa kuristamalla tätä. Miehet puhuivat joko venäjää tai romaniaa.

Yksi miehistä oli 30-40-vuotias, tanakka ja hänellä oli vaaleat lyhyeksi leikatut hiukset. Yllään hänellä oli vaaleansininen paita. Kaksi miehistä oli 20-30-vuotiaita ja vartaloltaan hoikkia. Molemmilla miehillä oli tummat hiukset, jotka oli muotoiltu vahalla tai geelillä.

Miehet olivat liikkeellä valkoisella vanhalla pakettiautolla, jossa oli takapenkki. Autossa oli työkaluja ja jonkinlaista muovilevyä. Auto saattaa olla ulkomaan rekisterissä.

Havainnot tapauksesta tai tuntomerkkeihin sopivista henkilöistä tai autosta voi ilmoittaa poliisin väkivaltarikosyksikköön numeroon 040-553 0637.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi
Ei kommentteja

Luetuimmat juuri nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X