Paikallispörssi

Lahti Ringeten C01-tytöt ovat voittoputkessa

Lahti Ringeten C01-joukkue sai viikonloppuna maalihanansa kunnolla auki ja vahvisti samalla asemaansa valtakunnallisen ylemmän loppusarjan kärjessä.

Lauantaina Lahti pöllytti Tampereen Ilvestä maalein 21-2. Lahden syöttöpeli sujui kuin rasvattu, minkä ohella myös puolustus pelasi hyvin ja onnistui monta kertaa kääntämään pelin takaisin hyökkäysalueelle keskialueelta.

Sunnuntaina vastus koveni, kun vastaan asettui sarjan vahvimpiin joukkueisiin kuuluva Nurmijärven Seiskat. Lahti onnistui pitämään pelissä hyvää tempoa yllä kolmella kentällä ja voitti lopulta ansaitusti 9-7.

- Saimme luotua paljon maalipaikkoja, vaikka kaikista ei vielä saatukaan sisään, vastuuvalmentaja Sini Piiroinen kertoi.

Lahden puolustuskolmio onnistui pelissä erittäin hyvin, ja vastustajan kovimpien maalitykkien tehot jäivät pieniksi.

Puolustuksessa erityisen hyvin onnistuivat Nia Toivonen ja Inka Jutila. Hyökkäyspäässä maaleja nakuttelivat Kiia Ollila (3+3), Krista Lanteri (2+2), Julia Koski (2+1), Tiia Väisänen (1+1) ja Janni Sillanpää (1+0).

Avustaja ESS

Haluatko lukea koko artikkelin?
Hanki lukuoikeus ESS:n koko verkkosisältöön

Kirjaudu tästä

ESS - joka hetki läheltäsi.

Ota käyttöösi ylivoimaisesti paras sisältöpaketti Lahden alueen uutisista, ilmiöistä ja tapahtumista. Tilaajana voit olla varma että pysyt ajan tasalla kaikesta, mitä ympärillä tapahtuu.

Mitä saan tilaajana?

  • Kaikki ESS.fi-sivuston sisällöt
  • Kaikki paperilehden sisällöt
  • Pääsyn sisältöihin kaikilla laitteilla, mistä ja milloin tahansa
Kirjaudu sisään tästä
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.
Kommentointi
Tunti Päivä Viikko Kuukausi
Näytä lisää

Lue seuraavaksi X