Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Moottoriurheilu

Jatkosopimuksen tehneen Bottaksen nälkä ei ole tyydyttynyt - "Uskon, että vain taivas on rajana"

Menestyksekäs kausi Mercedeksen ratissa poiki Valtteri Bottakselle yksivuotisen jatkosopimuksen tallin kanssa. Bottas on saanut alleen huippuauton, mutta silläkään pärjääminen ei ole itsestäänselvyys.

Mercedeksen tallipomo Toto Wolff huomauttaa, että kauden lähtökohta oli Bottakselle valtava haaste. Vuoteen on mahtunut Wolffin mukaan huippuja ja heikkoja hetkiä - enemmän huippuja, kuten osakilpailuvoitot Venäjällä ja Itävallassa.

- Valtteri liittyi tiimiin yhdennellätoista hetkellä ja sai parikseen lajin parhaan kilpa-ajajan. Kun tämän ottaa huomioon, hänen tuloksensa ovat olleet mahdollisesti entistäkin vaikuttavampia.

- Bonuksena olemme saaneet sen kunnioituksen ja urheiluhenkisyyden, joka ajajiemme välille on kehittynyt. Valtterin ja Lewisin kemiat toimivat ja yhteistyö pelaa. Sitä me tarvitsemme taistelussa kilpailijoitamme vastaan.

Myös Bottas kehuu hänen ja Hamiltonin välistä yhteishenkeä. Tallissa vallitseva mentaliteetti, sitoutuminen ja joukkuehenki ovat tehneet häneen syvän vaikutuksen.

- Talli teki rohkean valinnan palkatessaan minut täksi kaudeksi ja luottaessaan taitoihini. Jatkosopimus osoittaa, että olen ansainnut tuon luottamuksen, Bottas huomauttaa.

- Yhdessä me vahvistumme päivä päivältä. Kunhan jatkan töiden paiskimista, uskon, että vain taivas on rajana.

Bottas painottaa, että kova työ jatkuu niin radalla kuin sen ulkopuolella, jotta hän voi osoittaa myös jatkosopimuksensa olleen tallilta oikea päätös.

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (1)
swordfish

Tylsää katsottavaa telkkarista ja niin myös mikroautoversiona livenä. Ampumahiihto, siinä vasta hieno laji ja muitakin löytyy.

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X