City Stars jatkaakin FC Lahden farmijoukkueena

Jalkapallo

FC Lahti ja kakkosdivisioonassa pelaava City Stars jatkavat sittenkin farmisopimustaan. Tammikuussa City Starsia hallinnoiva FC Kuusysi ei halunnut jatkaa yhteistyötä, mutta nyt seurat ovat päässeet uuteen sopimukseen. - FC Lahden ja City Starsin yhteistyö nähdään lahtelaisen jalkapallon kehittämisen kannalta merkittävänä asiana. Hyvällä yhteistyöllä lahtelainen jalkapallo voi kehittyä entistä paremmaksi, FC Kuusysin puheenjohtaja Ismo Korhonen perustelee.

Farmisopimuksen myötä vähälle peliajalle FC Lahdessa jäävät pelaajat pystyvät hakemaan pelituntumaa City Starsin peleistä.

- Olen seuran puolesta tyytyväinen tämän asian järkevään käänteeseen, josta hyötyvät molemmat seurat. Nyt kaikkien seurojen pelaajat saavat peliaikaa sopivalla sarjatasolla. Erityisen hyvä tämä on nuorten pelaajien kannalta, joiden siirtyminen seurojen välillä on hyvin joustavaa, kuvailee FC Lahden päävalmentaja Ilkka Mäkelä farmisopimuksen antamia mahdollisuuksia.

ESS.fi
  • Tomi Tiilikainen

Kommentointi