Jalkapallo

City Stars jatkaakin FC Lahden farmijoukkueena

FC Lahti ja kakkosdivisioonassa pelaava City Stars jatkavat sittenkin farmisopimustaan. Tammikuussa City Starsia hallinnoiva FC Kuusysi ei halunnut jatkaa yhteistyötä, mutta nyt seurat ovat päässeet uuteen sopimukseen. - FC Lahden ja City Starsin yhteistyö nähdään lahtelaisen jalkapallon kehittämisen kannalta merkittävänä asiana. Hyvällä yhteistyöllä lahtelainen jalkapallo voi kehittyä entistä paremmaksi, FC Kuusysin puheenjohtaja Ismo Korhonen perustelee.

Farmisopimuksen myötä vähälle peliajalle FC Lahdessa jäävät pelaajat pystyvät hakemaan pelituntumaa City Starsin peleistä.

- Olen seuran puolesta tyytyväinen tämän asian järkevään käänteeseen, josta hyötyvät molemmat seurat. Nyt kaikkien seurojen pelaajat saavat peliaikaa sopivalla sarjatasolla. Erityisen hyvä tämä on nuorten pelaajien kannalta, joiden siirtyminen seurojen välillä on hyvin joustavaa, kuvailee FC Lahden päävalmentaja Ilkka Mäkelä farmisopimuksen antamia mahdollisuuksia.

Tomi Tiilikainen

Haluatko lukea koko artikkelin?
Hanki lukuoikeus ESS:n koko verkkosisältöön

Kirjaudu tästä

ESS - joka hetki läheltäsi.

Ota käyttöösi ylivoimaisesti paras sisältöpaketti Lahden alueen uutisista, ilmiöistä ja tapahtumista. Tilaajana voit olla varma että pysyt ajan tasalla kaikesta, mitä ympärillä tapahtuu.

Mitä saan tilaajana?

  • Kaikki ESS.fi-sivuston sisällöt
  • Kaikki paperilehden sisällöt
  • Pääsyn sisältöihin kaikilla laitteilla, mistä ja milloin tahansa
Kirjaudu sisään tästä
Kommentointi
Tunti Päivä Viikko Kuukausi
Näytä lisää