Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
It's Hockey Time

Otteluraportti

Pelicans taisteluvoittoon Sportista - Kaukalossa selviteltiin välejä miehekkäästi

Janne Juvonen torjuu jälleen lahtelaisten maalilla.

Pelicans - Sport 2-0 60min (0-0, 1-0, 1-0)

 

1.erä:

Pelicans aloitti ottelun isännän otteilla ja Sport oli ensimmäiset minuutit ottavana osapuolena. Mika Järvinen kuitenkin onnistui olemaan laukausten tiellä ja maalia pelikaanit eivät saaneet aikaiseksi.

Pelicans sai ylivoiman, kun ottelua oli pelattu reilut viisi minuuttia. Mika Järvinen kuitenkin torjui Sportin maalilla erinomaisesti ja erikoistilanne kuivui kasaan.

Erän puolivälissä Antti Tyrväinen sai pelirangaistuksen tuomarin koskemattomuudesta. Tyrväinen kolaroi linjatuomarin kanssa keskialueella ja mies lähetettiin päätyovista pukukopin puolelle. Pelicans ei kuitenkaan joutunut tilanteesta alivoimalle.

Pelicans hallitsi myös avauserän loppua, mutta erätauolle siirryttiin silti maalittomassa tasatilanteessa.

 

2.erä:

Toisen erän alku oli tasaista vääntöä. Molemmilla joukkueilla oli vaikeuksia luoda loistavia tekopaikkoja. Kotijoukkue oli kuitenkin edelleen hienoisesti niskan päällä.

Erän puolivälissä tunteet kuohuivat yli, kun Ben Blood ja Otto Karvinen tiputtivat hanskansa. Kaukalossa nähtiin miehekäs välienselvittely, joka johtui illan tuomarilinjasta.

Pelicans sai virtaa nyrkkihipasta ja jatkoi painettaan kohti Sportin maalia. Palkinto paineesta tuli 5 minuuttia ennen eräsummeria, kun Vili Sopanen pääsi nostamaan kovan maalinedushässäkän jälkitilanteesta kiekon vaasalaisten verkkoon ja Pelicans siirtyi isoon johtoon ennen kolmatta erää.

 

3.erä:

Kolmas erä alkoi tunnustelevasti. Molemmat joukkueet odottivat vastustajan aloitetta ja puolustuspelaaminen oli erittäin tiivistä.

Sport pääsi viiden minuutin kohdalla pyörittämään peliä ja Stefan Lassen joutui ottamaan rangaistuksen koukkaamisesta. Pelicans kuitenkin pelasi uhrautuvasti ja Janne Juvonen torjui erinomaisesti, joten Pelicans selvitti alivoiman.

Ottelua ollessa 3 minuuttia jäljellä Arttu Heikkinen vie pelicansin 2-0 johtoon maalin kulmalta, kun Sportin maalivahti epäonnistuu peittämään kiekon.

Pelicans nappaa siis isot kolme pistettä Vaasan Sportilta lukemin 2-0.

Pelicans - Sport

Tilastot

34.07  Vili Sopanen 1-0 (Taavi Vartiainen, Juhani Tyrväinen) VM

56.59  Arttu Heikkinen 2-0

 

Torjunnat: Janne Juvonen 3+11+10=24, Mika Järvinen 15+12+5=32

Rangaistukset: Pelicans 1x2min+1x5min+2x20min=47min, Sport 2x2min+1x5min+2 x20min=49 min

Yleisöä: 3048

null
Miika Mäkitalo
miika.makitalo@radiovoima.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (9)
Forever

Draamakuningattaret Boman ja Pajula vetää taas omia latujaan tuomareina! Tyrskylle ulosajo neitien koskemattomuuden loukkaamisesta ??? Ei näin, jos ollaan aikuisten ammattilaisliigassa!

Ainahan se on tuomareiden syytä kun pellekaanit ei pärjää. Onneksi Lahdesta on lyhyt matka katsomaan jääkiekkoa Hämeenlinnaan tai kouvolaan.

Gunvor

Jälleen asiantuntijat ketkä ei koskaan pelejä käy katsomassa kommentoimassa, kyllä kaikki paikalla olijat näkivät että tuomaritoiminnassa parantamisen varaa ja ihan tiedoksi että kyllä Pelicans hyvin pärjäs, voitti 2-0.

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X