Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Hevosvoima

Perttusen ajama Golden Eleven löi suursuosikin

Jokimaan Toto4-peli eteni suosikkivoittoisesti viimeiseen kohteeseen saakka. Siinä illan pelatuin hevonen Inspis Arioso ei ollut luottamuksen arvoinen ja hävisi Golden Elevenille selityksittä.Mika Forssin ajama Inspis Arioso painui viimeisellä takasuoralla piikkipaikalle ja näytti purjehtivan kohti ylivoimavoittoa. Sen askel alkoi kuitenkin painaa ja Tapio Perttusen ohjastama Golden Eleven saavutti sitä askel askeleelta. Kolmannessa ulkoparissa juossut Marko Lavin valmentama ruuna vyöryi lopussa vastustamattomasti ykköseksi.

- Halusin, ettei jäädä ainakaan johtavan rinnalle, joten ajoin aluksi sisälle. Pääsin sitten nousemaan toiselle radalle ja saatiin hyvään vetoapua kovavauhtisessa kisassa. Tosi hyvä hevonen oli keulassa, mutta minun hevonen lähti tulemaan hyvin, kun käänsin sen ulos, totesi Perttunen, joka ravien alussa voitti jättiyllättäjä Ravituulella.

Kolmessa ensimmäisessä kohteessa lopulta voittanut hevonen eteni kilometrin juoksun jälkeen johtopaikalle. Niistä ensimmäinen oli Forssin ajokki Hello Garfield. Olli Innasen valmentama ruuna jäi kasiradalta ilman vetoapua, sai matkalla suosiolla piikin Double Dipiltä ja oli lopussa omaa luokkaansa. Toistakin T4-voittajaa ajoi Forss ja taktiikka oli sama. Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama 3-vuotias Grainfield Adele jäi aluksi kolmanteen ulos, mutta sekin päästettiin matkalla kärkeen. Loppu oli tamman hallintaa.Joni-Petteri Irri tuli Tampereelta Lahteen ajamaan yhtä hevosta ja teki sen voitokkaasti. Orimattilalaisen Ville Herttuan valmentama Costellon tallitoveri Brwon Recluse matkasi alun ilman vetoapua, haki kärkipaikan 1000 metrin kohdalla ja vastasi perille asti suosikki Take A Bow’lle.

Kolmevuotiaiden aloittelevien lämminveristen voltissa paras oli Juhani Tapanin valmentama ja ajama Stonecapes Quantum. Se juoksi johtohevosen takana, sai lopussa tilaa ja punnersi vahvasti ykköseksi.

Tuomo Pekonen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi
Ei kommentteja

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X