Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Hevosvoima

Mas Archielle Kasvattajakruunun alkuerä

Toto65-kierros ravattiin viime viikon tavoin kuninkuusravien takia muualla kuin Vermossa. Seinäjoki isännöi hyvätasoisia raveja, joissa ohjelmassa oli muun muassa kolme Kasvattajakruunun alkuerää. Niistä 4-vuotiaiden oriiden ja ruunien kisan paras oli hollolalaisen MAS Breedingin eli Martti Ala-Seppälän kasvattama Mas Archie.Hannu Torvinen ajoi Pekka Mäkelän valmentamaa Mas Archieta, joka kiersi ensimmäisen takasuoran lopussa johtohevosen rinnalle ja siitä kierros juostuna kärkeen. Ori piti varmasti pintansa vaikka Atupem vahvasti kirikin.

Saman ikäluokan tammojen kisaa hallitsivat Markku Niemisen valmennettavat. Antti Teivainen otti Golda Parisilla kärkipaikan ja päästi takasuoralla tallipäällikön itsensä ohjastaman Callela Elizan suosiolla johtoon. Se paineli kirikierroksen lujaa ja oli murskaavan ylivoimainen.

Kolmevuotiaiden alkuerässä saatiin yllätysvoittaja, kun alle 5 000 euroa ansainnut Little Boss oli paras. Viime viikkoina mainiosti menestynyt Tuomas Pakkanen ajoi Martti Pellikan valmentamalla ruunalla johtaneen Vixpress Lin rinnalla ja siitä juuri ennen maalia kärkeen. Suosikki Hotshot Luca joutui 900 metriä ennen maalia kanssakilpailijan häiritsemäksi ja menetti pelin.

Tuomo Pekonen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi
Ei kommentteja

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X