Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Hevosvoima

Jokimaan ravivihjeet 20.4. - Taipalsaaren tykki yllätysvalmiina

Lähtö 5 / 5 Leon Coger

Viidennen lähdön 5 Leon Coger on hyvä vaihtoehto illan Toto4-varmaksi. Viime startissaan ruuna jäi ravaamaan toiselle ilman vetoapua, joka on ollut hevoselle aina epäsopiva juoksupaikka. Siihen nähden Leon Coger tuli loppusuoralle asti mukavasti. Edellisstartissaan ruuna kiri hyvin kolmanneksi ja viimeisin voitto tuli johtopaikalta. Jokimaalla Emma Väreen ajokkia puoltaa kaikki. Lähtö näyttää vastuksen puolesta erittäin sopivalta ja tie keulaan on auki.

Lähtö 6 / 10 Veetuli

Kuudes lähtö on tasokas ja samalla erittäin tasainen Suomen Cup -karsinta. Lähdön mahdollinen on yllättäjä on 10 Veetuli. Esa Nisosen palasi Lappeenrannassa vahvassa vireessä peräti 10 kuukauden kilpailutauolta ja kamppaili johtavan rinnalta kakkoseksi. Vaikka vastus on nyt merkittävästi kovempi, pystyy Veetuli startin alle saatuaan jyräämään korkealle.

Lähtö 7 / 5 Nitro Diablo

Seitsemäs lähtö tarjoaa jälleen Radio Voiman kuulijoille mahdollisuuden tavoitella VIP-lippuja Jokimaalle. Kilpailuun voit osallistua osoitteessa radiovoima.fi. Kohteen todennäköisin voittaja on Suomen uransa erinomaisesti aloittanut 5 Nitro Diablo. Ville Tonttilan suojatti on tehnyt poikkeuksetta vahvaa jälkeä ja viimeksi Vermossa se otti kovasti lähdöstä ansaitun voiton. Ruuna elää enemmän voimillaan kuin nopeudellaan, mutta rohkeasti eteenpäin ajamalla johtopaikka on tässä tarjolla. Keskipitkä matka on pelkästään plussaa ja varsinkin keulasta tappio tulisi yllätyksenä.

Jere Törmänen
jere.tormanen@mediataloesa.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi
Ei kommentteja

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X