Ruoka

Makkara-juurespata

1 pkt lenkkimakkaraa

175 g pekonia

1 iso sipuli

2 valkosipulinkynttä

2 porkkanaa

pala lanttua

pala selleriä

2 punajuurta

7 dl vettä

1 tl yrttisekoitusta

1 lihaliemikuutio

1 laakerinlehti

1 tl mustapippurirouhetta, suolaa

 

1. Hienonna pekoni ja sipulit.

2. Kuori porkkanat, lanttu, selleri ja punajuuret ja leikkaa ne kuutioiksi tai lohkoiksi.

3. Paista pekoni ja sipulit pekonin omassa rasvassa kuumassa padassa tai kattilassa.

4. Lisää juureskuutiot ja kääntele hetki.  Lisää vesi ja mausteet.

5. Hauduta kannen alla, kunnes juurekset tuntuvat sopivan kypsiltä.

6. Lisää joukkoon kuutioidut ja hieman ruskistetut makkaranpalat. Kuumenna.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Tilaa lehti tästä

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi
Tunti Päivä Viikko Kuukausi
Näytä lisää

Lue seuraavaksi X