Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ruoka

Makkara-juurespata

1 pkt lenkkimakkaraa

175 g pekonia

1 iso sipuli

2 valkosipulinkynttä

2 porkkanaa

pala lanttua

pala selleriä

2 punajuurta

7 dl vettä

1 tl yrttisekoitusta

1 lihaliemikuutio

1 laakerinlehti

1 tl mustapippurirouhetta, suolaa

1. Hienonna pekoni ja sipulit.

2. Kuori porkkanat, lanttu, selleri ja punajuuret ja leikkaa ne kuutioiksi tai lohkoiksi.

3. Paista pekoni ja sipulit pekonin omassa rasvassa kuumassa padassa tai kattilassa.

4. Lisää juureskuutiot ja kääntele hetki.  Lisää vesi ja mausteet.

5. Hauduta kannen alla, kunnes juurekset tuntuvat sopivan kypsiltä.

6. Lisää joukkoon kuutioidut ja hieman ruskistetut makkaranpalat. Kuumenna.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi on väliaikaisesti pois käytöstä.

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X