Ruoka

Porkkanateeleivät

1 porkkana

3 ½ dl vehnäjauhoja

1 dl kauraleseitä

2 tl leivinjauhetta

½ tl suolaa

2 dl maitoa

½ dl öljyä

1 rkl siirappia

 

1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.

2. Raasta porkkana. Lisää joukkoon kuivat aineet sekä maito, öljy ja siirappi.

3. Taputtele taikinasta jauhotetuin käsin 2 matalaa leipää pellille leivinpaperin päälle (halkaisija noin 16 cm).

4. Leikkaa leivät leivinpyörällä tai veitsellä 4 osaan.

5. Paista uunin keskitasolla 12–15 minuuttia.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa maksutta!

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi

Lue seuraavaksi X