Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Kylät ja korttelit

Kartanoteatterin ensimmäinen kesä oli menestys

Nuoren Sofian (Henna Määttänen) ja kartanonherra Axel von Heidemanin (Markus Lahtinen) tarina kiinnosti yleisöä Urajärven Kartanoteatterissa kesällä 2015. Kuva: Veijo Ruotanen

Urajärven Kartanoteatterin ensimmäinen kesäkausi  oli menestyksellinen, niin katsojamäärissä kuin palautteessaankin. Kartanon historiasta kertovan trilogian ensimmäinen osa, Valkea kuin uni, esitettiin kartanolla heinäkuussa. Kaikki kymmenen esitystä olivat loppuunmyytyjä jo ennen esityskauden alkamista. Kokonaiskatsojamäärä kohosi näin 2500:een.

Palaute yleisöltä on ollut poikkeuksellisen positiivista. Noin neljänkymmenen harrastajanäyttelijän muodostama ryhmä tulkitsi Elisabet Ahon romaaniin perustuvan ja Timo Taulon ohjaaman kantaesityksen suurella sydämellä. Näytelmässä kerrottiin von Heidemanin suvun tarina 1800-luvun puolivälistä; ensi kesänä tarina jatkuu 1900-luvun alkuun, Lilly ja Hugo von Heidemanin elämään.

Urajärven Nuorisoseuran isännöimä teatteri toimii yhteistyössä Museoviraston kanssa. Kesäteatteri toi paljon uusia kartanonystäviä ja kävijöitä tutustumaan kulttuurihistoriallisesti  merkittävään kartanomiljööseen.

Timo Taulo

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa maksutta!

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (1)
Pilkkusenviilaaja

Hienoa! Hyvä Urajärvi ja Asikkala!

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X