Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Kylät ja korttelit

Lukijalta

Kartanoteatterin lipunmyynti käy vilkkaana

Heinäkuussa ensi-iltansa saava Urajärven Kartanoteatterin Valkea kuin uni on hyvässä lipunmyyntivauhdissa. Kymmenestä esityksestä reilusti yli puolet on jo myyty ja loppuja lippuja varataan tiiviiseen tahtiin.

Teatterilaiset toivovat aurinkoista heinäkuuta, sillä kauniiseen, suojeltuun kartanomiljööseen ei rakenneta katoksia eikä muitakaan kiinteitä rakennelmia. Kyläläisten talkootyönä valmistuneeseen kuusipuiseen katsomoon mahtuu 200 katsojaa. Esitys tapahtuu kartanon ja rannan välisellä alueella, vanhan herrassaunan pihamaalla.

Urajärven kartanon 1830–60-luvuille sijoittuva kantaesitys kertoo kartanonherra Axel von Heidemanin ja Rantalan kartanon nuoren Sofia Heinziuksen kohtalokkaan rakkaustarinan.  Elisabet Ahon romaaniin pohjautuvaan näytelmään on tuotu uusia tarinoita ja teemoja, mm. näytelmäversiossa esiintyvät Urajärven kyläläiset.

Lippujen varaus onnistuu netistä www.ideaticket.fi/

Timo Taulo

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi
Ei kommentteja

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X