Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Kylät ja korttelit

Lukijalta

Enni Idin mökillä järjestetään lasten kuvataidepaja jo toistamiseen

Padasjokelaisen naivistitaiteilijan mökillä (Kellosalmentie 579) ohjataan lapsia taiteen polulle sunnuntaina 14.6 jo toistamiseen. Ennin pihamaalla pidetään lasten kuvataidepaja edellisen kesän malliin. Tunnin kestäviä taiteilutuokioita on kaksi kappaletta; ensimmäinen alkaa klo 12 ja toinen klo 13:30. Lapset maalaavat pienet Ennimäiset taulut ja saavat ne omakseen Työskentelyä ohjaa Ennin taiteesta itsekin innostusta ammentanut tamperelainen kuvataiteilija Mira Heija.

Ennin taidepajoihin haluavat, 5-vuotta täyttäneet lapset, voivat ilmoittautua ennakkoon Pirjo Rinteelle puh. 040 595 3445, tai saapua suoraan paikalle. Osallistumisesta peritään 5 euron materiaalimaksu.

Talvella Mira Heija opettaa lapsia Pispalan kuvataidekoulussa, jonka opetus on suunnattu lähinnä alakouluikäisille lapsille. Opetusohjelmassa käsitellään kuvataidetta todella monipuolisesti. Oheinen Pispalan Hirvitalon kuva on Mira Heijan ottama ja kehittämä. Tallentamisessa on käytetty neulanreikäkameraa. Lisätietoja kuvataidekoulun toiminnasta: https://fi-fi.facebook.com/pispalan.kuvataidekoulu

Maire Heija

Kellosalmen kyläyhdistys

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi
Ei kommentteja

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X