Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia

Kaupallinen sisältö

Käsityö- ja muotoilukilpailun voitti kansallispukulaukku

Kätevä ja tekevä -messuilla palkittiin neuvokkaita käsityöihmisiä lauantaina. Taito Häme ry:n ja Lahden Messujen yhteistyössä järjestämän kilpailun voitti Karoliina Parhiala suunnittelemallaan kansallispukulaukulla. Toisen palkinnon sai JIP Arte14 -ryhmä (Jaana Ryynänen, Paula Soininen ja Ida Sormunen) hiushilkallaan ja kolmanneksi valittiin Katariina Kotro, joka oli valmistanut huivin ja topin. Kunniamaininnan sai HeLo-teem (Heli Väänänen ja Lotta Nuorala), joka oli suunnitellut Aurora&UMi-nimisen korusarjan.

Tuomaristo perusteli valintaansa sillä, että kaikki loppusuoralle yltäneet työt kertovat suomalaisen kansallispuvun tarinaa uudella tavalla, nykyajan pukeutumiseen tuunattuna. Erityistä huomiota kiinnitettiin tuotteen valmistusmenetelmään, sen ekologisuuteen ja käytettävyyteen. Kilpailun parhaat työt ovat ylesön nähtävillä Taito Hämeen osastolla viikonlopun ajan.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Radio Voima mukana messuilla Kuuntele lähetys tästä

Näitä luetaan

Näytä lisää

Lue seuraavaksi X