Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Näppikset

Lukijalta

Tottakai vanhakin saa pukeutua kesällä, niinkuin haluaa, on allit tai ei.

Tottakai vanhakin saa pukeutua kesällä, niinkuin haluaa, on allit tai ei. Kamalan näköisiä on itseään nuorina pitävät, tupakan ja viinan avulla vanhentuneet nelikymppiset naiset rannalla stringeissä.

Minä sain K-Raudassa tosi hyvää palvelua! Aluksi nihkeästi sain myyjän mukaani, mutta sen jälkeen loistopalvelua!

Onnelantien barrikaadien tekijöille, kaupungilta kuulema lupa annettu. Sama henkilö sanonut valittajille, että laitonta.

Sukujuhlat tulossa, olehan tarkkana mita puhuvat

Ihmettelen, miten vähän on kotitalousalan kursseja Wellamo-opistossa. Ilm. kysyntää ei ole. Me kai jo osataan?

Koirani kaikki tuotokset ovat biohajoavia, toisinkuin esimerkiksi tupakantumpit.

K-Rautahan tunnetaan juuri siitä, että asiakas on ilmaa eikä sitä palvella, kohtelu loukkaavaa ja ylimielistä. Miksi?

Sinä, joka nassutat jokapäivä parveketupakoinnista jne. Miten pystyt asumaan kaupungis ku on pakokaasua ja muita käryjä? Muuta metsään

Te useampi rinnakkain jalkakäytävällä pyörällä polkevat, antakaa tilaa vastaan tuleville kävelijöille. Äly hoi s...na !

Orimattilan Alko on ollut jo vuosia S-marketin yhteydessä. Sijoittelua käsittelevä juttu lie kirjoitettu ulkomuistista viime visiitin maisemista ?

Miksi pitää maksaa vanhusten kotihoidon palveluista, kun vanhus joutuu itse tekemään aamupuurot yms. Kun kodinhoitaja ehtii tulee vasta 10-11 aikaa aamupäivällä. Moni vanhus ottaa aamulääkkeet puuron jälkeen jo 8 aikaa! Kummaa laskuttamista kun ei työtä edes tehdä!!

Hurraa työläiset äänestäkää kokoomusta niin asianne paranevat taatusti!

Olipa pläjäys, Anita L. Taitaa olla synapsit ristissä!

Heinolan Citymarketissa joka ikisellä kerralla rahastusvirhe kassakuitissa. Varokaa ja välttäkää. Asiakkaan törkeää aliarvioimista! En tod. tule enää.

Jos asiakaspalvelu ei mielytä, ainahan voi vaihtaa kauppaa vai onko valittajilla muissakin ongelmia

Onko Alkolla ja S-Hämeenmaalla kartelli Lahdessa kun vain yksi Alkon myymälä on muissa ryhmissä.

Kyllä siinä terveysmenot kasvaa, kun neljännellä käyntikerralla tulee vastaan lääkäri joka ottaa vakavasti potilaan. Turha pompottelu maksaa. Vastuunotto on kustannussäästö. Valohoito on kallista lääketieteessä.

Taas tullut uusi kolhu auton oveen, tässä lähtien kolhin surutta myös muiden autoja

Kyllä tatuoidut ihmiset on sitten kauniita. Kesä mukavaa aikaa, kun näkee hienoja taideteoksia. Nim.itse toista kuvaa hankkimassa.

Hopenen kuu löytyy samalta planeetalta, kuin Argentiinan pusta... Leifiä turha mollata.

Eli älli, työ ja säästäminen sekä lapseton avioliitto ovat täti 50+/DI avaimet ja en näe mitään syytä poiketa polulta, ei ole ollut tarve elättäjälle.

Sain uudet naapurit ja nainen nojaa puolimetriä parvekkeen yli ja tupakoi. Kohta hermostun ja laitan tuulettimen partsille, saat hajusi takaisin!

Venäjä on syypää siihenkin, että Suomesta tuli Saksan liittolainen 1941.Sen tulisi kantaa vastuunsa ja tunnustaa sotarikoksensa.

Mikä tämä, jopa vanhempien naisten pukeutumistyyli on? Alushousut jalassa, joku rätti vesirajassa ja liian pieni toppi päällä. Ja tietenkin tupakka hampaissa! Yökyttävää.

Miksi Nurmisen ja kumppanien yritykseen piti ottaa taas venäläisiä? Ettekö uskalla yrittää muuten? Kotimaisuus kunniaan!

Rakkaani otetaan se hetki uusiksi toisin

Venäjä muistuttaa kansallis sosiallista Natsi-Saksaa.Sen kansallisuus aatteilla elämöiminen on pysäytettävä kaikin keinoin.

Uudi budsuaikataulu on kummallinen - Nastola on lähtö ja paluupaikka eikä muita mainita kuim pienellä. Uusikylä on aina ollut yksi. MIKSI bussi4 keskussairaalaan ei tule takaidi Uuteenkylään vaan Harjuviidantielle! Kukaan ei ole antanut selitystä?!

Sinä joka kävit paskattamassa koiraasi Oksjärven uimarannalla, etkö ajattele että omat lapsesi voi saada virustartunnan ja sairastua tekosi seurauksena.

Valita vaan ja seuraile naapureiden tapoja, tunnet olevasi parempi kuin toiset,eläväiset!

Karismassa vartija koko ajan perässämme, kun olimme pukeutuneet ns. retkuihin. Pintaa päällä saimme olla rauhassa. Se oli viimeinen reissu Karismaan!!

Toi K-rautaa koskeva kritiikki on ihan asiaa ja totta.

Jos sinä, joka haluat poliisit Kutajoentielle sakottamaan, olet nainen, joka ajaa amerik. autolla, niin mittarisi valehtelee! Ajat alinopeutta T: perässä ajannut

Miten on ajateltu, mitenkään, Hollolan lakkautetun lukion oppilaiden kulkevan Hakosillasta ym. Lahteen kouluun, kun bussi kulkee vain Salpakankaalle?

Musta C Mersu: no nyt vilkut on korjattu pelaa ainakin toistaiseksi vilkutellaan kun kohdataan.

Ennenkuin joku ehtii syyllistää koirat, niin noro- ja adenoviruksia levittävät ihmiset. Koirat eivät myöskään tee tarpeitaan veteen, kuten ihmiset.

Oikein näemmä kuulin oven kolahduksen: oli auki ja ite vedän sen aina loppuun asti. Taisi tulla vesiperä? Täti kun on jo kauan tiennyt miten suojautuu.

Eli musta ei saa jännittävää tekemälläkään, ja en todellakaan aio juhlistaa totuuden ilmi tulemista muita kärkkäästi arvostelevan bättre folk kanssa.

Katsokaa vaikka nykynuorisoa: naiset saavat tehdä asiat miten itse tahtovat. Ennen tavikset joutuivat sopeutumaan, vaan älli ja työ toivat vapauden.

Täti 50+ ei pitäisi olla yhtään sen kiinnostavampi kuin kukaan muukaan ihan tavallinen nainen ja jos muuta kuvittelette niin pahasti erehdytte.

Ei voi olla kiinni edes "junalla tulemisesta" kun mummu ja setiä ja tätejä on Padasjoen kirkkomaassa. Tosi pöljää typerät juorut vain koska ei tunneta.

Tosi naurettavaa jos pitää erikseen tuhahtelemalla osoitaa mielipiteitään ja vasta sitten nainen saa olla rauhassa miehiltä ja naisten syynäämiseltä.

Sinulle Hansin grilli-bileet tv-ohjelman kritisoija. Tosi leppoisa,mukaansa tempaava ohjelma. Vaikka onkin tietyn ruokaketjun "mainos". So what!

Mitähän omaa hankintaa siirtäisin, kun lapsi ja lapsensa tekstarilla ""tarvitsevat rahaa"" milloin minkäkin hilavitkuttimen hankintaan. Aikoihin ei olla ikävästä huolimatta edes tavattu.

Japanissa väestö ikääntyy. Syntyvyys laskee, ilmeisesti myrkkyjen takia. Eläkepommi käsillä. Meilläkin ympäristömyrkyt heikentäneet siittiöt. Elinikää ei voi kasvattaa, kestämätöntä taloudellisesti! Vanhuksia ei kukaan työllistä nytkään

Orimattilan nuorten harrastus vetää risalla mopolla tuntikausia aina 1-2 yöllä keskustas väliä puistotie erkontie tori

Harmaassa helleleningissä ulkoileva täti 50+ ei ole kiinnostunut seurasta. DI, virkamies ja siirtovelvoitettuna 7 v Lahdessa, vaan ei pian enää, heihei

Mistähän löytyisi kanava Gazan tunneleiden jälleenrakentamisen rahoittamiseen.

Miten valvoo maistraatin edunvalvojia. Kuten pankkivalvojat 90-luvulla = nukkumalla ?

Olkiluoto 3:n härdellirakentamisen soppaan ei enää yhtään kokkia Ranskasta! Ei lisää pellefirmoja rakentamaan meille ydintuhoa! OL3 lakkautettava kierrätysmetalliksi!

Pitääkö ESS jotain Israel suodatinta Näppiksen osalta? Kritisoivia viestejä ei julkaista? Kenen päätös Hakala?

Vuotoksen allaspuheet kuuluvat mätäkuun aiheisiin. Sivistytty jo sen verran että kaikilla lukutaito harvinaisen suuren ja harvinaisten eliöiden ympäristötietoon. 70-luvulla tuhottavia, enää ei

Saako jäätelölaivan pehmiskoneiden pesuvedet kipata järveen?

Nuoret aikuiset siis halajavat entistä raaempaa kapitalismia ja Natoa. Näin 48 v haluaisin sanoa että Suomi ei ole mikään USA. Herätkää jo!

Särkäntien koiranomistaja ilmeisesti nauttii koiransa jatkuvasta haukusta? Tai ei vois vähempää kiinnostaa, kun rakki haukkuu kaikki ohikulkijat tai muuten vaan itseään viihdyttää jatkuvalla räksytyksellä. Ja on edelleen vaara jäädä auton alle.

Vesivoimaloiden kalaportaat oltava pakollisia. Niiden noroa vaativa vesijuoksutus taattava kuivanakin kesänä promillen tappiona voimalalle. Voimalan pyörittämä siipiratas nostaisi vettä kalapostaan yläpäässä ilmaiseksi. Luonto huomioitava ensin

Kummallista, että media ei totea Ukrainan hallintoa syylliseks,i vaikka se hyökkäyksillään esti onnettomuuskoneen tutkintaa! Meille syötetään pajunköyttä Ukrainan tekemistä rikkomuksista! Puolueellinen ETYJ ei rakenna rauhaa

Nyt on loputtava tuo yltiöpäinen porvarien riisto, tai alkaa päitä putoilee!

Eikö Tuoterenkaan Patina tee enää asiakaskäyntejä? Kun ei huonekalut kelpaa?

Israel on nyt maailmalla julistettu terroristivaltioksi murhahyökkäyksensä takia. Asiasta kertoi Bolivian uutistoimisto

Kyllä Katri Helenassa jotain täytyy olla, kun hän herättää voimakkaita intohimoja, puolesta ja vastaan, pitkän uransa loppupuolellakin?

En ymmärrä GMO:n periaatteita. Maapallo ilmeisesti tuhoutuu ja vielä keksitään uusia keinoja, hankkia rahaa.

Näin toimittajat ja media toimii ja vaikuttaa nykyisin. Tosi Tv-lässyjä nostetaan. Mutta esim. TV 1 Alamaailma vaiettiin kuoliaaksi.

Kyselen pitäiskö ikkunani "tervata" katsekorkeudelta, ettei pihalla kulkijat häiriinny, kun katsoo ulos?

Vai maauimala kiinni sunnuntaina! Päätös tehty tammikuussa? Päättävätkö nämä samat ruudinkeksijät jostain muustakin ja mitä he tekevät ennen ensi tammikuuta? Kuulostaa lähes entisaikojen neukkuajoilta, jolloin päätökset tehtiin samaan malliin. Hyvää talviaikaa vaan kaikille päättäjille.

Kenen pihalla oli muovinen punakelt. leikkimökki. Nyt se on survottu Villähteen lehtiroskikseen, tunnistaako joku, mistä moinen on kotoisin?

Tarvitaan ei-amerikkalainen käyttöjärjestelmä tietokoneisiimme. Monopoli järjestelmissä antaa mahdollisuuden vakoilla meitä nyt ja aina!

Taas oli yhden älykääpiö bussikuskin taidon näyte taajamassa piittaamatta nopeusrajoituksesta.

Minusta 10-vuot. tyttöjen vaihd. teksti- ja kuvaviest. oman ikäistensä kanssa eikä 46-vuotiaan miehen kanssa, vaikka mies onkin Suomen pääministeri.

Saako jäätelölaivan pehmiskokeiden pesuvedet kipata järveen?

Hämeenmaa nuukailee, ei lähetä Sokoksen kantislehteä, vaik olen jäsen ja valtaosa ostoista on Sokokselta/Hämeenmaalta!

Jaksamisensa kohtuullisesti vaaliminen on yhteinen ilo ja vahvistus kun sen oikein ja vastavuoroisesti oivaltaa. Sitku ei ehkä todennu ja vahvista eikä yhdistä.

Eikö itselläsi tunnu menevän jakeluun, että Ankkurin kivikkorannoilla saa uittaa koiria. Ei ole merkitty karttaan yleiseksi uimarannaksi! Haloo!

Anteeksi, anteeksi ja anteeksi sekä kiitos, kun väistit. Terv. Kuumuuden pehmentämä aivo sinisessä autossa.

Kun keskustan Lidl laajeni, huononi ihanat runsashilloiset vadelmamunkit. Enää itikanpisto hilloa kuivassa taikinassa! WHY

Koska valio laittaa pihdit mukaan, että huonokätiset saavat maito ym purkit auki?

Mikä niissä uivissa koirissa nyppii kansalaista niin paljon? Vähemmän ne rantoja likaa ku lapset jotka lirauttelee sinne veteen. Tarvittaessa teen toki itsekkin näin.

Nastolan Salajärvelle rampilta nopeita veneitä, ajajat eivät tiedä nopeusrajoituksesta, tieto laskupaikalle tolppaan. Myös paikalliset 10km/h. Valvonta?

Eiks se tolloin bussikuski ymmärrä, mitä tarkoittaa mustat 40 numerot pyöreällä keltaisella pohjalla punaisella reunuksella varustettu liikennemerkki. Kysyppä joltain viisaammalta joka vaikka neuvois reppanaa.

Iso kiitos mustan auton pariskunnalle la 26.7 Taukotuuli Mukkulan kohdalla pyöräonnettomuuden sattuessa! Pikku ruhjeilla selvittiin.

Taas perustetaan EU:hun uusi korkea virka ja kansa maksaa!

Niin on samalla tasolla seuraajat kuin seurattavakin, kymmenenikäisiä tyttöjä!

Onneksi on hyvä matka pyöräillä ettei tarvitse kysellä kimppakyytiä päästäkseen töihin! Yksi bussivuoro oli mahdollinen aiemminkaan!

Ruoriniemi 30. 7 riita koirien uimapaikasta. Kysymys kaupungille: onko kivikilpikonnat tehty rantaan koirille vai lapsille?

YK:n kouluun sijoitetut pakolaiset teurasti Israel amerikkalaisilla aseilla! Usa:lle heti langetettava sanktioita! Asetoimituksia ei ole edes lopetettukaan! Sotarikokseen osallistui - taas

Muuta pois sieltä rannalta. Normaali puhekin kuuluu tyyneellä vastarannalle.

Kamala tilanne kun ex ei tuo lapsia sovitusti tapaamisiin. Valehtelee lapsille en halua nähdä, minulle valehtelee lapset ei halua nähdä. Kuka auttaa ?

Israel tulee hitaasti häviämään vääryydellä ja voimalla otettu maa öljyviljelmät ja kodit palestiinalaisilta. Lukekaa enemman mita tapahtui v.- 48 ja miten säälistä YK teki historiansa suurimman virheen, jota nyt onkin vaikea perua, aseethan siellä vain puhuvat omalla tunnolla oikeus voittaa lopulta.

Eduksi, jos liik.sunnittelijat kävisiv. paikan päällä tutust asioihin! Kyselisiv. paik. asukkailta.Yksi H:gissä vuosia sitt. tunnusti, ettei edes ajokorttia!

Hakisin pakettini Nastolan matkahuollosta, jos vain saisin selville, missä se on.

Muihinkin risteyks kuin Asemakad 4 cm jyrkät katukivet poikki ajotien! Kaikille katkeamatt. jalkakäytävät, ei suojat t luiskia! Autot hajoav, liik vähenee!

Tule apuun Asko Raita! Vähä-Tiilijärvellä meno vain kiihtyy. Aamulla kuudelta naiset kailottaa. Päivällä pissataan puskiin. Illalla on pussikaljaporukat. Ja kaiken kruunaa itsensäpesijät ja koiran uittajat!

Minäkin hemmottelen miestäni Amin Asikaisen tapaan viemällä roskat tai viemällä lapset leikkipuistoon, kun mies nukkuu pitkään aamulla.

Kiitos Pesäkallion kesäteatteri! Mahtava porukka lavalla.

Itä-Ukrainassa siepattiin ja tapettiin 4 helluntaipastoria. Syy vakoilu. Oikea syy, heillä oli sukulaisia USAssa ja he julistivat evankeliumia. Että sillä laila.

Eivät kaikki vanhukset sairasta Alzheimerin tautia ja sinäkin voit sen saada - jopa nuorena. Oletkohan syyllinen?

ELi asian voisi myös ilmaista näin: ihmiset pois uimasta Ankkurin rannoilta, jos ei erikseen merkitty ihmisille?

Padasjoella koira juoksee irrallaan, kakarat kiljuu puolenyön jälk.toisten piha alueella, muutama kissa näkee nälkää kun omistajallavara vain kaljaan! Kuka puuttuisi näihin?

Jos haluatte, missä ei sanota päivää, kiitos, näkemiin ja läiskäistään rahat käteen, kuitista ei tietoa menkää vesijärvenk-vuorikadun kulmakioskiin, mulle riitti

Kuinkahan ylimielisesti se liikenteessä häiriköivä lääkäri suhtautuu potilaisiin? On tainnut oma vintti jo pimentyä.

Vinkkiä olet saanut epäsuorasti. Pallo on nyt kokonaan sinulla mies.

Viitaten yleisönos. kirjoituksiin. Onko unohtunut mistä kaikki alkoi ? Pitäisikö siis hyväksyä Venäjän aloittamat sotatoimet, palkka-armeijan rahoitus ja aseistus itä-Ukrainassa ? Siviiliväestön kärsimykset? Ovatko oikeutettuja ?

Naisilla on nuo ainaiset naisjärjestönsä, mutta nykyään miehiä sätitään siihen malliin, että joku miesjärjestökin olisi paikallaan.

Nyt Orimattilasta kuuluu järjen ääni. Olen luullut olevani ajatuksineni yksin haluaisin vaihtaa ajatuksia kanssasi Anita Lautsilta

Nordeassa kohdeltiin kuin ryöstäjää, enkä ollut ottamassa senttiäkään edes omalta tililtäni. 82v. mummo

Nuorilla neideillä on mauttoman lyhyet mikrohousut, ei kannikoiden löllöäminen ole kaunista, katsokaapa itse peilistä, ehkä tajuatte miltä näytätte, muuten niin kauniit naiset.

Siirtomaksu tulee siitä, kun sähkö siirretään Lahti Energian verkossa, typerys. Ilmaiseksiko se infra pitäisi antaa?

Hyvä Anita Lautsila Orimattilasta, oli hieno kommentti kannatan.

Jos tutkit Katri-Helenan kulta- ja platinalevyjen määrää, voi mainostaa koko kansan rakastama. Olihan ennen se margariinikin, jota varmaan levitit leivänpäälle, jos muistat.

Eikö kukaan keksijä saisi vaimenninta kehitettyä lehtipuhaltimeen? Huoltomies jahtaa kahta puunlehteä kuin tykistövaunut talvisodassa, kaamee möly!

Matti Hilska
matti.hilska@mediataloesa.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (1)
näillä menään

Ei ole alkolla ja hämeenmaalla mitään kartellia . Hämeenmaan kaupoissa käy vaan enemmän porukkaa siksi niiden lähellä alko .

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X