Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Vaihtopenkki

Kajahtaako tänään Maamme vai Vasen pakki?

Olen onnistunut silloin tällöin tekemään hyviä valintoja. Yksi parhaista on ollut suhtautua intohimoisesti sekä Veikkausliigan FC Lahteen että Valioliigan Arsenaliin.

Syksyn ensimmäisten merkkien leijuessa ilmassa Englannissa aloitetaan uusi kausi. Se tuo hyvää vastapainoa Lahden peleissä tuskastuneelle kannattajalle.  Kevään korvilla, kun Arsenalin mestaruushaaveet on jälleen kerran haudattu alkaa puolestaan Veikkausliiga. Ja jälleen katala optimismi valtaa minut. 

Ja taas mennään. Mennään ympäri Suomen nihkeiden tasapelien, karvaiden tappioiden, hyvien makkaroiden ja miellyttävien hetkien perässä. Välillä saattaa tulla voittokin, mutta ei kai kukaan kannata Mustia Kuhnureita voittojen takia?

Lahden kausi alkoi jo keskiviikkona, mutta työkiireiden takia en päässyt Seinäjoelle. ISTVn lähetys oli mukava katsella, mutta se mitä olen talven aikana ehtinyt kovasti kaivata on tänään lauantaina edessä Tampereen Ratinalla. Saan tepastella stadionille ja kentällä minua odottaa hyvä seura. 

Lähden otteluun nöyrin odotuksin, mutta yksi toive minulla kyllä on. Seinäjoella kajahti ennen ottelua Maamme-laulu, ilmeisesti kauden avauksen kunniaksi. Itse koen sen hetken aina kiusalliseksi, kun isänmaan kunniaksi hoilataan kotimaisessa seuraurheilussa. Kuulisinkin Maamme sijaan mieluusti vaikkapa Moogetmoogsin kappaleen Vasen pakki.

Onnea uuteen kauteen FC Lahti!

Atte Airo

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi
Ei kommentteja

Näitä luetaan nyt

Vaihtopenkki

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X