Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Mielipide

Lukijalta

Lukijalta: Autojen korjaaminen on vaikeaa

Miniän auto (lainassa minulta) alkoi piiputtaa matkalla Riihimäeltä Lahteen, kulki kaasu pohjassa kuuttakymppiä. Miniä vei auton työpaikkansa naapuriin korjaamolle Lahden keskustaan. Siellä haettiin vikaa koko päivä, mutta ei vaan löytynyt.

Vaihdettiin tulppia ja tiivisteitä, mutta ei niistä ollut mitään apua. Lopuksi kerrottiin huonot uutiset: moottori pitäisi vaihtaa, maksaisi pari tonnia, mutta samalla kerrottiin hyvät uutiset: korjaamo voisi ostaa auton neljällä sadalla. He tarvitsisivat juuri sellaista (vähän ajettua Fusionia) vara-autoksi. Ei tullut kuitenkaan kauppoja.

Onneksi Riihimäellä naapurissa on korjaamo, jossa koneelta näki heti, että yksi pytty oli pois pelistä. Selitys: sytytystulppa oli hajonnut (murusina). Uusi tulppa, ja kas Fusion kiitää taas kohti uusia haasteita ilman murheen häivää.

Lahtelaisen korjaamon laskussa luki, että muun muassa tulpat on vaihdettu, mutta kun kysyin asiaa puhelimessa, selvisi, että ehkä sittenkin vanhat on pantu takaisin. Uudet osat jäivät vain laskuun.

Tarinan opetus on Nalle Puh -neuvo: valppautta, valppautta, valppautta, aina kun kurvaat korjaamon pihalle.

Matti Viren
Riihimäki

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (4)
P.K.

Itse hoidan kyllä ihan minkä vaan autorempan omatoimisesti jos tarve vaatii, niin en tarvitse korjaamoiden palveluita, mutta pistää kyllä kyrsimään, että miten ihmisiä kusetetaan tuolla tavalla, ja sitä tapahtuu vielä paljon! Tuommoisen rupupajan nimi pitäisi kyllä ihan rehellisesti ilmoittaa julkisesti, niin osais muutkin välttyä joutumasta kusetuksen uhriksi!

Kummastelija

Vaikuttaa todella härskiltä toiminnalta. Kyseessä on minusta rikosoikeuden alainen toiminta.

Täytyy siis varoa ainakin kaupungin keskustassa olevia korjaamoja.

Duumari

Kävin kesällä Lahdessa ja Nastolassa 5.llä eri yksityisellä autokorjaamolla kysymässä haluaisivatko ottaa tuntilaskutusta vastaan autoni pariksi tunniksi nosturille ja katsoisivat voiko perän laakerit vaihtaa kun valmistajan korjausoppaissa sellaista työtä ei ole., ja jos voi niin antaa mennä. Ei löytynyt kesäkuussa halukkaita. No taidan ,kaverin neuvomana ,ajella ensi kuussa Viroon ja vien merkkidiilerin korjaamolle (tuntihinta 45-50€) ... Kahiskoot laakerit siihen asti.

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X